Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR)
mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 25.05.2018. Viimeisin muutos 25.05.2018.

  1. Rekisterinpitäjä
    pihlajakumpu.fi

  2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö
    Jukka Leinonen Rommakkokatu 11 A5 90120 Oulu

  3. Rekisterin nimi
    Yrityksen asiakasrekisteri

  4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
    Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito, markkinointi tms.
    Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

  5. Rekisterin tietosisältö
    Rekisteri sisältää rekisteröidyistä asiakkaista seuraavat tiedot:
    -asiakkaan nimi, lähiosoite, postitoimipaikka ja sähköpostiosoite

  6. Säännönmukaiset tietolähteet
    Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. ohjelmistoja rekisteröitäessä, sähköpostitse,
    puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista,
    joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

  7. Henkilötietojen säilytysaika
    Tietoja säilytetään asiakasrekisterissä kirjanpitolain mukaisen säilyttämisvelvollisuuden ajan, max.6v.
    Jonka jälkeen ne poistetaan pääasiassa automaattisesti sekä manuaalisesti.

  8. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
    Tietoja voidaan luovuttaa viranomaisille lakisääteisissä tapauksissa, muuten tietoja ei luovuteta muille
    kolmansille osapuolille. Tietoja ei luovuteta Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

  9. Tietojen suojaaminen
    Rekisteritietoja ei säilytetä muussa kuin sähköisessä muodossa. Verkon yli siirrettäessä tiedot suojataan
    SSL- tai SSH-tekniikalla. Rekisterin palvelinlaitteistoa ylläpidetään hyvän ylläpitotavan mukaisesti.
    Pääsy rekisteritietoja sisältävään tietokantaan on rajoitettu sekä verkkotekniikan että henkilökohtaisten
    käyttäjätunnusten ja salasanojen avulla.

  10. Tarkastusoikeus
    Rekisterissä olevalla on henkilötietolain mukainen oikeus tietojensa tarkastukseen korvauksetta kerran vuodessa.
    Sen, joka haluaa tarkastaa itseään koskevat tiedot, on esitettävä tästä kirjallinen ja omakätisesti allekirjoitettu
    tai vastaavalla tavalla varmennettu pyyntö rekisteriasioista vastaavalle yhteyshenkilölle.

  11. Oikeus vaatia tiedon korjaamista
    Rekisterinpitäjä korjaa tiedot henkilötietolain 29 §:n mukaisesti. Tiedonkorjaamispyynnöt on osoitettava
    rekisteriasioista vastaavalle yhteyshenkilölle.

  12. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
    Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä
    ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset
    oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti
    rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä.
    Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti 1 kk. kuluessa).

Päivitys ja rekisteröinti

Verovuoden ja tukihakuvuoden alun päivitykset vaatii aina uuden rekisteröinnin,
muut päivitykset sen jälkeen sisältyvät rekisteröintihintaan.
Perusversiot ovat ilmaisia, niillä ei voi tehdä kaikkia internet-valikon toimintoja eikä rekistereiden päivityksiä palvelimelta.
Ohjelmiston päivitys ja rekisteröinti vaatii että yrittäjän tiedot on annettu täydellisesti.
Näitä tietoja ei tulisi muuttaa sen jälkeen kun ohjelmisto on rekisteröity, koska uudelleen rekisteröinti vertaa ohjelmiston
tietoja sekä rekisteröinnissä annettuja tietoja keskenään hyväksyessään rekisteröinnin päivitystilanteessa.

SMTP-osoite

Tietokoneen nimessä ei saa olla ö-, ä-, å-kirjaimia. Päivitys ja rekisteröinti vaatii lähtevän postin palvelimen osoitteen.
Laita oman laajakaista-operaattorin smtp-osoite.

 Jukka Leinonen - jukkaleinonen52(at)gmail.com - Ohjelmointia vuodesta 1995